Monday, January 12, 2009

Hoog en droog in de buik

Hallo allemaal,

Nog even een laatste update voordat we onze wurmke kunnen voorstellen.
Een paar dagen over tijd inmiddels, maar we wachten rustig af.

Richard heeft net het laatste klusje afgerond: een haak in het plafond van de slaapkamer voor de hangmat (Nature Sway) waar onze kleine de komende maanden in gaat pitten. En natuurlijk gaat slapen als een blokje, in 1 stuk de hele nacht door! Nu zijn we er echt klaar voor. Zelfs de namen, die hebben we bedacht!

Ondertussen genieten van we van een heerlijke zomer, bloeiende pohutukawa's, rozen en hortensia's in overvloed. De oogst in de moestuin is wat matig door achterstalig onderhoud, maar de tomaten beginnen te groeien. Het citroenboompje dat we vorig jaar hebben geplant doet het ook goed en er hangen nu zo'n 8 citroenen aan die nu nog op limoenen lijken.

Verder gaan we nog zoveel mogelijk op pad, uit eten, de zoo en naar de film. We zijn de buurt aan het verkennen 's avonds op wandelingetjes om de heupjes van moeke soepel te houden. Geweldige straatjes en huizen hebben we ontdekt. En zojuist op onze after dinner tippel bedacht dat er voor het kroos van Van der Ham-Huijgen genoeg te ontdekken valt hier rondom en achter het huis!

Maar eerst kijken we uit naar de komst van mijn moeder en mijn zus. Die komen donderdag aan, jippie!

Bedankt voor alle belangstellende berichtjes en smsjes! Tot zover, vers van de pers....we houden jullie op de hoogte.

Berrith