Tuesday, November 6, 2007

Verhuisbericht

G’day!!

Das een tijd geleden!! Ja Berrith schrijft ook zulke leuke stukjes dat ik me er niet aan wilde wagen! Maar nou moet ik toch echt met de billen bloot en weer eens een stukkie oppennen. Mijn bijdrage leveren….

Ik ga er voor het gemak maar even vanuit dat jullie niet zitten te wachten op een enorme lap tekst dus ik zal me tot de kern beperken en foto’s de rest van het verhaal laten vertellen. Geen boek zonder plaatjes!

We zijn verhuisd!! We huren nu een huisje voor ons zelf. Wat een plekkie!! Helemaal in het groen met een enorme tuin en terras en nog op loopafstand van de stad ook! Helaas hebben we wel ons geweldige uitzicht op moeten geven maar we krijgen er heel wat voor terug. We wonen nu in één van de oudste straatjes van Wellington. Op de rand van het bos, we hebben plek voor een “veggie patch” en gaan binnenkort een kat uit het asiel redden. Heerlijk toch! Al uw gelukwensen kunt u sturen naar:

25 Holloway Road
Aro Valley
Wellington 6002

We hebben geen servies, TV, wasmachine, etc, etc, etc. We hebben wel al een telefoonnummer, maar nog geen telefoon…. :) Dus komend weekend rommelmarkten en de locale Emmaus plunderen en voor een paar knaken staat je huis alweer vol met andermans rommel, heerlijk toch! Van het weekend zetten we wel even wat impressies in het fotoboek. Kunnen jullie zien dat Hans en Grietje er warmpjes bij zitten!

We zijn ook nog op vakantie geweest met Berrith’s ouders. Maar daar zal Berrith jullie binnenkort wat meer over vertellen. Wat ik nog wel even kwijt wilt is dat ik een reactie kreeg op onze website “jullie zijn altijd op vakantie”. Nou was het maar zo. We gaan jullie natuurlijk niet vervelen met de lange uren die wij op kantoor maken. We hebben hier maar vier weken vakantie per jaar… errug karig vergeleken met de luxe die we gewend waren bij LNV. Meeste foto’s die je ziet zijn van weekendtripjes. Want we halen natuurlijk wel het maximale uit de tijd die we wel hebben. GENIET!!

Even deze plaat nog wat grijzer draaien: Bedankt voor alle reacties!!! Heerlijk om te horen van jullie! Keep them coming! Geen TV, dus elk bericht wordt gegarandeerd beantwoord!

Cheers,

Richard